• Ocet aronia czarny bez | 330ml
    • Ocet aronia czarny bez | 330ml
    • Ocet aronia czarny bez | 330ml

    • 20,00 
    • Żywy ocet z owoców aronii oraz czarnego bzu. Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany, niesiarkowany, nieklarowany. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dole butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw. matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.
    • Dodaj do koszyka
  • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” | 700ml
    • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” | 700ml
    • ,
    • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” | 700ml

    • 15,00 
    • Żywy ocet jabłkowy produkowany z całych jabłek. Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany,niesiarkowany, nieklarowany. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dole butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw.matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.
    • Dodaj do koszyka
  • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” z rokitnikiem | 330 ml
    • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” z rokitnikiem | 330 ml
    • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” z rokitnikiem | 330 ml

    • 25,00 
    • Żywy ocet jabłkowy produkowany z całych jabłek i owoców rokitnika . Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany ,niesiarkowany , nieklarowany. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dnie butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw.matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.
    • Dodaj do koszyka
  • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” z winogronem | 700 ml
    • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” z winogronem | 700 ml
    • Ocet jabłkowy „Złote jabłuszko” z winogronem | 700 ml

    • 15,00 
    • Żywy ocet jabłkowy produkowany z całych jabłek oraz z winogron odmiany Muskat New York i Monarch . Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany , nieklarowany , niesiarkowany . Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dnie butelki i biały nalot lub kożuszek u góry ( tzw.matka octowa ) to cechy naturalne świadczące o…
    • Dodaj do koszyka
  • Ocet jabłkowy Rajskie jabłuszko | 330 ml
    • Ocet jabłkowy Rajskie jabłuszko | 330 ml
    • Ocet jabłkowy Rajskie jabłuszko | 330 ml

    • 15,00 
    • Żywy ocet jabłkowy produkowany z całych rajskich jabłuszek odmiany Ola oraz z pigwowca japońskiego. Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany , nieklarowany , niesiarkowany . Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dnie butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw.matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym…
    • Dodaj do koszyka
  • Ocet jabłkowy z kwiatami czarnego bzu | 330ml
    • Ocet jabłkowy z kwiatami czarnego bzu | 330ml
    • Ocet jabłkowy z kwiatami czarnego bzu | 330ml

    • 20,00 
    • Żywy ocet jabłkowy produkowany z całych jabłek z dodatkiem kwiatów czarnego bzu. Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany, niesiarkowany, nieklarowany. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dole butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw. matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.
    • Dodaj do koszyka
  • Ocet malinowy | 330 ml
    • Ocet malinowy | 330 ml
    • Ocet malinowy | 330 ml

    • 25,00 
    • Żywy ocet malinowy produkowany z całych owoców, nie z zagęszczonego soku. Naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany, niesiarkowany, niefiltrowany. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dole butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (matka octowa), to cechy naturalne mogące powstawać w produkcie. Cechy te świadczą o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.
    • Dodaj do koszyka
  • Ocet śliwkowy | 330ml
    • Ocet śliwkowy | 330ml
    • Ocet śliwkowy | 330ml

    • 20,00 
    • Żywy ocet śliwkowy produkowany z całych śliwek oraz jabłek. Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany, niesiarkowany, nieklarowany. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dole butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw. matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.
    • Dodaj do koszyka
  • Placeholder Image
  • Placeholder Image
  • Ocet winogronowy | 330ml
    • Ocet winogronowy | 330ml
    • Ocet winogronowy | 330ml

    • 15,00 
    • Żywy ocet z winogron odmiany Muscat New York i Monarch . Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, nie pasteryzowany, nieklarowany, niesiarkowany. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dnie butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw. matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.
    • Dodaj do koszyka