• Ocet jabłkowy Rajskie jabłuszko-Pigwowiec japoński 330 ml

18.00
szt. Do przechowalni
Dostępność 9984 szt.
Waga 0.5 kg
Żywy ocet jabłkowy produkowany z całych rajskich jabłuszek odmiany Ola oraz z pigwowca japońskiego. Cechy produktu: naturalnie fermentowany, żywe kultury bakterii, aktywne enzymy, niepasteryzowany , nieklarowany , niesiarkowany . Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia i przetworów. Uwaga: osad na dnie butelki i biały nalot lub kożuszek u góry (tzw.matka octowa) to cechy naturalne świadczące o wysokiej jakości produktu i aktywnym procesie dojrzewania.

O producencie: Biolas to mała firma z dużym doświadczeniem której właściciele mają cel tworzyć oraz rozpowszechniać praktyczną wiedzę oraz produkty mające realny wpływ na zdrowie każdego z nas. Dzięki małej produkcji rzemieślniczej udaje się zachować bardzo wysoką wartość produktów nie oszczędzając na składnikach jak to niestety ma miejsce w większych produkcjach. Produktami tej marki na pewno Państwo się nie zawiodą!

SKŁAD

Składniki: Jabłka 90% Pigwowiec japoński 10%

Pojemność butelki 330 ml

DAWKOWANIE

Produkt różnorakiego użytku.

Zapraszamy do lektury artykułu "O occie jabłkowym" dostępnego na naszej stronie w zakładce "Strefa wiedzy"

Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej lub w lodówce. Uwaga: na etykiecie podana jest jedynie data butelkowania NIE data przydatności do spożycia. Ocet jest produktem bezterminowym i zachowuje przydatność konsumpcyjną nawet wiele lat.

Producent: Biolas Joanna i Tomasz Kardynia Łaz 3 66-003 Zabór